top of page

AIVA:n The Oil on Pohjoismaiden paras kasvoöljy!

Ei voi olla, totta - meidän The Oil on Pohjoismaiden paras kasvoöljy!! The Oil on voittanut paitsi pohjoismaisen Nordic Natural Beauty Awardsien, myös Sthlm Beauty Week Awardsien parhaan kasvoöljyn palkinnon Ruotsista. Jihuuu!


The Oil on ylellinen, monikäyttöinen ihonhoitoöljy. Se sopii paitsi kasvoille, myös vartalolle sekä hiuksille jätettävänä hoitoöljyjä. The Oil levittyy helposti, imeytyy hyvin ja jättää iholle ihanan samettisen, ei-rasvaisen tuntuisen suojaavan pinnan. Voisimme sanoa sen olevan "Magic maker" taikojen tekijä. Kuten Sthlm Beauty Awardsien ammattilaisjury kuvaili.
The Oil ❤️Ecocert COSMOS Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ♥️ Tuplavoittaja Paras kasvoöljy arvostetuissa pohjoismaisissa kilpailuissa @nordicnaturalbeautyawards @stockholmbeautyweek kosmetiikka-alan ammattilaisten sekä ihonhoidon vaativien suurkuluttajien valinta ❤️ 200ml riittoisa koko ❤️ Monikäyttöinen, kasvoille, vartalolle ja hiuksille ♥️ Dermatologisesti ja kliinisesti todennettu vaikutus mm. kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa ❤️ Sopii tutkitusti kaikille ihotyypeille sekä herkkäihoisille ♥️ Lempeä ja hellä koostumus ei sisällä ihoa hankaavia aineosia, valoherkistäjiä tai eteerisiä öljyjä ❤️Ei lisättyä parfymointia, aistillinen lempeä tuoksu tulee aineosista ja ripauksesta vaniliinia ♥️ Biohajoava koostumus, Zero waste kierrätettävä pakkaus ❤️ Vegaaninen Hanki itsellesi tai anna lahjaksi hyvää tekevää hoivaa. ❤️♥️ #luonnonkosmetiikka #ihonhoito #paraskasvoöljy #monitoimiöljy #vartaloöljy #lempeä #hellä #dermatologisestitutkittu #kliinisestitutkittu #kosmetiikka #kasvojenhoito #vartalonhoito #voihyvin #pidähuolta #rakkaus #lempeys #lempeä #aiva #aivaorganics

Comentários


bottom of page