top of page

Miten näin vähällä voi pärjätä?

AIVA:ssa 1 + 1 = 10


Ekosertifioitu ihonhoitomme on villin minimalistista ja villin helppoa!


Kaksi tuotettamme


❤️ The Oil -hoitoöljy

♥️ The Cream -hoitovoide


hoitavat erikseen sekä ennen käyttöä, puhtaalla kämmenellä eri suhteissa toisiinsa sekoitettuna jopa 10 ihonhoitotuotteen tehtävät.


Kuinka ihmeessä se onnistuu?❤️ AIVA:n minimalismi pohjautuu ihon luonnolliseen toimintaan: ihon yksi tärkeimmistä tehtävistä on toimia suojana ulkomaailmalle. Siksi se pyrkii aina tasapainoon, homeostaasiin. Suojamuurin vahvistamiseen - mm. rasvatekijöiden (lipidit) sekä kosteuden hyvään tasapainoon. Annostamme lempeitä, silti tehokkaasti kosteuttavia, ravitsevia ja rauhoittavia aineosia, jotka tukevat ihon tasapainoa. Emme tuki.


♥️ Liian usein häiritsemme ihon pyrkimystä tasapainoon. Siksi ihoasi voi kiristää liian peseveän kasvojenpesun jälkeen, se voi ärtyä omalle ihollesi vääristä tehoaineista eikä mikään hoitaminen tunnu riittävän, kun pinta falskaa. Iho menee myös tukkoon liiasta kerrostamisesta.


Siksi AIVA:ssa emme pese ihoa natisevan puhtaaksi. Emme kuivata ihosi luonnollista suojaa emulogoituvilla eli öljystä veden kanssa maitomaiseksi sekoittuvilla putsareilla tai pesevillä aineilla. Emme kerrosta. Emme heikennä ihosuojaa hapoilla tai rakeilla.


❤️ The Oil -puhdistaminen lempeästi ilman vettä auttaa ihoa säilyttämään sen luonnostaan tuottaman kosteuden ja suojaavat lipidit, rasvat. Se pyöritellään lempeän käsin iholle - muista annostella reilusti, 200ml pullosta riittää hyvin. Ja pyyhitään pois. Vettä ei tarvita, ja ei-emulgoituva öljy tarvitsee aina pyyhkimisen - joko vanulla tai kasvopyyhkeellä. Vanun tai pyyhkeen vedellä kostuttaminen tekee niistä ihanan pehmeät ja hellävaraiset.


The Oil -puhdistuksen jälkeen iholle jää miellyttävän ohut kuivaöljymäinen pinta. Taikaöljymme ravitsevuus on sen ohueen tuntuun nähden ihmeellinen.


♥️ Pohjoisen marjauutteiden ja -öljyjen sekä muiden korkealaatuisten aineosien mm. hyaluronihappo seos kosteuttaa, ravitsee, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoasi mm. ihotautilääkärien todentamana.


♥️ The Oil -puhdistus ei sisällä tukkivia öljyjä, vahoja tai voita.


The Cream sekä The Oil sopivat ihotautilääkärien todentamana kaikille ihotyypeille. Myös herkälle iholle.

Kokeile aistillisen ihanaa, lempeää voimaamme jo tänään!


Osta villin helppo ja ihmeellisen toimiva ihonhoitomme, ja säästät aikaa, rahaa, ympäristöä sekä saat ihollesi vihdoin rauhan ja tuloksia.


Voit ostaa tuotteet erikseen tai The Duo -lahjapakkauksessa etuhintaan. ❤️Ja lue täältä eri tavoista käyttää 1 + 1 = 10 -villin minimalistinen ja helppo rutiinimme!


コメント


bottom of page