top of page

Taistele, taistele, niin kirkkamman kruunun (sileämmän ihon) saat?

Kun selailee medioita sekä naisille myytävien tuotteiden kotisivuja, tulee paikoitellen olo, että sota ja taistelu Ukrainassa on piece of cake, varsin pientä, ja suurinta taistoa käymme me naisoletetut. Emme suinkaan yhteiskunnan rakenteiden suhteen. Asemamme. Oikeuksiemme. Vaan iänikuisen naisen aseman, pinnan ja kauneuden suhteen. Ikääntymisen merkkien. Tänäänkin on hyvä päivä taistella ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan, sanovat. Huoh, tai saako sanoa VMP? Meidän mielestä se on paitsi mautonta, siis oikeasti, come on, jossakin taistellaan oikeasti. Mutta myös auttamattoman vanhanaikaista. Me naiset kelpaamme siis joidenkin mielestä edelleen vuonna 2023 lähinnä nielemään kuluneen viestin. Ole sileä. Älä muutu. Ole nuori. Ole kiinteä. Kaunista. Värjää. Kiristä. Muuta ja korjaa itseäsi. Etkä riitä siltikään. Koskaan. Taistele? Sehän on viesti, että meissä on oltava jotakin perusteetonta vialla, joka pitää voittaa ja korjata.


Ei todellakaan ole. Mitään ei ole rikki. Älä korjaa ja taistele.


Ala elää. Keskity tähän hetkeen. Tähän päivään. Keskity kauniiseen. Yritä löytää itsestäsi välillä hyvää ja kaunista, ja haudata, jättää sanomatta itsellesi se mistä et ulkonäössäsi ja luonteessasi pidä. Ja kas, hyvä alkaa kasvaa. On aika tuoda kosmetiikkateollisuutta tälle vuosituhannelle. Liirum laarum aikuisista naisista, ryppyvoiteista, anti- ja pro-agingista, rypyistä ja taisteluista on väsynyttä ja aika kuopata. Nyt.


Me AIVA:ssa sanomme fuck anti-age - fuck pro-age, siis haista huilu koko ihmisen ulkonäön ruotiminen ja iän pohtiminen ulkonäköömme liittyen. Tervetuloa ihmisyys. Tervetuloa uteliaisuus ja mieli. Sisin. Tervetuloa ihminen! Tervetuloa kaikki se kaunis ja hyvä, joka sinussa asuu.

ihminen, nainen, kaunis, kauneus, iho, aiva, aiva organics, kotimainen kosmetiikka, paras kosmetiikka, paras ihonhoito, punahiuksinen nainen, upea nainen, upea ihminen,

AIVA kehitettiin sinulle: helpotukseksi villille kauniille luonnollesi, haaveillesi ja haavoittuvuudellesi. AIVA on dermatologisesti todennettu turvalliseksi ja siedettäväksi jopa kaikkein herkimmille. Uskomme aitoon.

Saamamme aika on lahja, ja eletty elämä ja sen tarina kiinnostavinta sinussa.


Kaikki puheet ryppyjen ja ihon rakenteen korjaamisesta, ne ovat sinulle syötetty kullalla maalattu uistin. Jonka olemme vuosikymmeniä nielaisset. Onhan sen oltava totta, kun niin sanotaan.


Kauneusteollisuus on 100 miljardin vuosittainen bisnes. Ja hyvä niin, monen naisen elinkeino. Sen aseman voi mielestämme tosin valita käytettävän kannustavan taisteluun tai ruokkimaan lempeyttä ja hyvää. (Ei hokemaan mitä emme saa, mitä pitää korjata.)

Me AIVA:sssa rakastamme laadukasta ihonhoitoa. Hyvin tehtynä se on lähes ihmeellisen ihanaa. Tuoksuu aistikkaalle, mieltä virkistävälle. Se kosteuttaa, ravitsee, suojaa. Tekee ihosta miellyttävämmän tuntuisen ja raikkaamman oloisen, näköisen. Eikä se ole pelkkää pintaa. Iho on suurin elimemme, suoja ja portti ulkomaailmaan. Välittää tunteet ja lämmön. Rakkaamme kosketuksen. Miten turvalliselta tuntuukaan rakkaan ihon tuoksu. Ei tietoakaan taisteluista.

Pidä itsestä hyvää huolta. Hoida ja helli. Hoida ja puhu lempeästi.

Itseään kannattaa ehdottomasti hoitaa ja helliä. Sillä tiedämme, että kosketus edistää hyvän olon hormonien vaikkapa oksitosiinin eritystä. Hyvin hoidettu iho myös kestää paremmin esim. ulkoisia ärsykkeitä: se ei reagoi niin herkästi esim. lämpötilan vaihteluihin tai kuivu yhtä helposti kuin hoitamaton. Ihonhoito toki silottaa myös niitä kuivuusjuonteita, mutta lähinnä täyttämällä ihon pintaa. Antamalla ihon pitää sen tuottaman kosteuden ja lipidit. Kosteutettu iho on sileämmän näköinen. Osa voiteista napakoittaa ihoa ja tekee ns. silmänkääntötempun nostamalla vaikkapa rypyn pohjaa. Se on hetkellistä. Niin tai näin, kumpikin lähinnä saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Kumpikin auttaa ylläpitämään ihon hyvää kuntoa.

Ja uskotko sinä todella edes, että se hienoin sanoin ja teknologioin ryyditetty voide aidosti korjaa ihoasi ja poistaa rypyt? Siis muuttaa ajan? Jos ihossaan jotakin haluaa korjata, oli se sitten veltostumista, silottaa ryppyjä tai saada pigmenttiläiskät pois, tulee mennä plastiikkakirurgille. Sielläkin keinojen määrä on rajallinen. Meistä kauneinta on itsensä hyväksyminen.

Se, että näkee itsensä oikein.

Sen mikä tekee sinusta sinut.


Me AIVA:ssa uskomme aitoon.
Comments


bottom of page